Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Aanbiedingen

Geef jouw huis een industriële uitstraling met hanglampen

Als je jouw huis een industriële uitstraling wilt geven, dan bieden hanglampen jou de uitkomst! Industriële hanglampen zorgen voor het toevoegen van een stijl aan een kamer en dragen gelijk bij aan een industriële, stoere uitstraling. deze lampen creëren de mogelijkheid om een statement te maken – helemaal wanneer deze van metaal zijn. Ontdek in deze blog waarom jij ook jouw woning moet voorzien van een industriële hanglamp!

Stijl en substantie met metalen hanglampen

Een van de belangrijkste redenen waarom deze hanglampen zo’n populaire keuze zijn voor industriële interieurs is dat ze naast esthetisch, ook heel praktisch zijn. daarnaast zijn ze – naast de opvallende vormgeving – ook duurzaam en sterk. Deze materialen gaan namelijk langer mee en kunnen wel tegen een stootje. Hierdoor zijn ze perfect voor druk bezochte ruimtes zoals in de gang of in keukens. Het meest gebruikte metaal voor de hanglampen is een soort metaal in een zilver, goud of koper kleur. Maar ook lampen in andere kleuren zijn verkrijgbaar. 

Verlicht jouw huis in stijl

Als het gaat om het gebruik van hanglampen voor een industriële inrichting, zijn er veel opties beschikbaar. naast verschillende kleuren en materialen, zijn er ook verschillende vormen te koop. Daarom is het belangrijk om goed te kijken naar welk item in jouw interieur past. Ook met de grootte en de hoogte waarop de lamp wordt opgehangen moet rekening mee gehouden worden. Dit is helemaal belangrijk wanneer de ruimte wat kleiner is. 

Industriële hanglampen bieden dus genoeg mogelijkheden! Omdat ze zowel praktisch zijn, een woning van genoeg verlichting voorzien, sterk zijn en ook nog eens decoratief zijn, is dit de perfecte optie voor een industrieel interieur. Voor welke optie ga jij? Welke grootte vind jij het meest geschikt en welke kleur spreekt jou aan? Ontdek snel het ruime aanbod bij Sfeer.nl en vind het perfecte item en voor je het weet hangt deze in jouw woon-, slaapkamer, keuken of gang!

 

https://www.sfeer.nl/