Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Vervoer en transport

Zorg dat uw pakket veilig op bestemming aankomt met dit koeltransport

Laat uw koeltransport verzorgen door een professioneel bedrijf. Zo bent u er zeker van dat uw pakket veilig op bestemming aankomt. U wilt natuurlijk wel dat dit tegen een betaalbaar tarief gebeurt. Dat is nu precies de missie van A-One, een deskundig koeriersbedrijf dat betaalbaar transport voor iedereen aanbiedt. Bent u benieuwd wat de koeriers van dit bedrijf voor u kunnen betekenen? Lees dan verder!

Verzend uw pakketten met standaard verzekering

In het wagenpark van A-One staan verschillende bestelwagens, vrachtwagens en busjes klaar om uw pakket professioneel af te leveren bij de ontvanger. Voor het koeltransport wordt een koelbusje met ruimte voor twee pallets gebruikt. Hierdoor leveren de koeriers ook grotere zendingen. Bij dit bedrijf kunt u 24/7 terecht voor de bezorging van al uw kleine en grote pakketten. Daarnaast biedt het u de volgende voordelen:

  • Flexibiliteit en persoonlijke aandacht naar u als klant, indien nodig wordt er transport voor u op maat samengesteld. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen;
  • Tijdens de bezorging houden de professionele koeriers zich aan alle regels en is het pakket standaard verzekerd, zo komt uw pakket veilig én op tijd aan;
  • Het bedrijf is ISO-gecertificeerd, waardoor u erop kunt rekenen dat er aan alle kwaliteitsnormen wordt voldaan;
  • Uw pakketten worden bezorgd naar bestemmingen in heel Europa, of zelfs buiten Europa met luchtvracht;
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding in de branche.

Vraag uw zending vóór 11.00 uur aan

Het verzenden van uw pakket is ontzettend snel geregeld. Het enige dat u namelijk hoeft te doen om uw zending aan te vragen, is telefonisch contact opnemen met het bedrijf. De deskundige medewerkers gaan dan direct aan de slag met uw koeltransport. Belt u hen vóór 11.00 uur? Dan wordt uw pakket al binnen zes uur op een bestemming in Nederland geleverd. Daarnaast helpen zij u ook graag met een volgende dag levering, spoedlevering of levering via luchtvracht.

https://www.aone.nl/