Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Commercie

BCAA en Pre-Workout

Wat hebben BCAA’s voor invloed op ons lichaam?

BCAA’s worden veel gebruikt met fitness, crossfit, powerlifting en bodybuilding, maar het is ook super populair bij andere sporten, zoals wielrennen en hardlopen. De BCAA werking zorgt namelijk voor sneller spierherstel en gaat het afbreken van spieren tegen. Daarnaast staat BCAA er ook om bekend dat het functioneert als energieleverancier. Wanneer je dagelijks genoeg aminozuren uit je BCAA’s haalt. Bijvoorbeeld uit een drankje van BCAA poeder dan kan het ook het concentratievermogen verbeteren en vermoeidheid tegengaan.

Wanneer gebruik ik BCAA’s?

Het wordt geadviseerd om BCAA’s tijdens het trainen te drinken, maar je kunt het ook gewoon na je training nemen. Tijdens het trainen heeft het natuurlijk het voordeel dat je meer energie hebt en het spierherstel gelijk wordt bevorderd. Na de training heeft het ook het voordeel dat het gelijk nieuw spierweefsel gaat aanmaken. Op de dagen dat je niet traint kan je het gewoon tijdens een maaltijd drinken. Bijvoorbeeld tijdens het ontbijt of tijdens de lunch.

Pre Workout kopen van Off-Limit

Een pre workout kopen heeft alleen maar voordelen. Ten eerste heb je altijd zin om te vlammen in de gym of bij een andere sport. Je krijgt er een enorme boost van en dat levert meer kracht op. Dat betekent ook dat je net even wat zwaarder gewichten kan trekken dan zonder pre workout. Een ander voordeel is dat je van de P3 Pre Workout van Off-Limit geen crash krijgt achteraf. En je kan er gewoon van slapen. Is dat niet super relaxt? Een enorme krachtboost, energie boost, meer focus en doelgerichter trainen en dat zonder crash achter. Wie wil dat nou niet? Ga dan snel naar Off-Limit.nl!

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.off-limit.nl/