Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Commercie

Esthetisch codeontwerp voor ieder product

In de farmaciewereld komt het nog altijd vaak voor dat farmaceutische producten niet te traceren is of dat ermee gefraudeerd wordt. Dit is te wijten aan het gebrek aan kwalitatieve codering. Een verkeerde opdruk of onduidelijk etiket kan veel betekenen voor de zojuist genoemde problemen, die zich voordoen in de farmacie sector. Koenig & Bauer heeft zich om die reden gespecialiseerd in codering van producten, zodat traceerbaarheid en fraude tegengegaan worden. Echter, hierbij is het van groot belang dat de hoogwaardige kwaliteit van het product in gevaar komt door een lage kwaliteit verpakking. Koenig & Bauer denkt daarom mee over een esthetisch totaalbeeld van de verpakking van cosmetica.

Inmiddels zijn we op een punt in ons leven gekomen dat alles alleen verkocht mag worden als er een barcode of ander etiket op zit. Hiervoor is een etiket machine van kwaliteit van groot belang. Bedenk maar eens wat het gevolg kan zijn van verkeerde etikettering van levensmiddelen. Om dit te allen tijde te voorkomen, heeft Koenig & Bauer uitgebreide tests gedaan op voedingsmiddelen. Op die manier zal codering nooit schadelijk zijn voor de gezondheid, maar blijven alle producten traceerbaar, zodat de voedselveiligheid opnieuw gegarandeerd kan worden. Uiteraard nemen wij de Europese wetgeving en Nederlandse wetgeving in acht en zullen wij te allen tijde rekening houden met uw voorkeuren en eisen voor het ontwerp van het etiket. Op die manier hopen wij de samenwerking met u aan te mogen gaan om tot een fantastisch eindresultaat te komen.

Wilt u ook graag de codering van uw producten bijstellen om de verpakking aantrekkelijk te maken, de traceerbaarheid te verbeteren of een harmonieus resultaat te bereiken? Dan bent u bij Koenig & Bauer altijd welkom. Wij denken graag met u mee en hebben passie voor coderingsontwerpen. Wacht dus niet langer, maar neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Bezoek de website voor meer informatie : https://coding.koenig-bauer.com/nl/