Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Commercie

Kies voor een Mercedes Sprinter als bedrijfswagen

bedrijfsauto leasen of bedrijfswagen leasen 

Een Mercedes Sprinter is een veilige keuze als je een goede bedrijfswagen zoekt. De bus is in verschillende modellen te koop en kan zowel in één keer aangekocht worden als aangeschaft worden via een leasecontract.

Mercedes Sprinter in diverse modellen

Wil je een Mercedes Sprinter hebben om goederen mee te kunnen vervoeren dan heb je de keuze uit drie verschillende modellen: de Gesloten Bestelwagen, de Chassiscabine met open laadbak of de losse Chassiscabine. Welke je kiest is hoofdzakelijk afhankelijk van het doel dat je ermee hebt. Kijk altijd goed wat je wilt vervoeren en welke bus daar het handigste voor is.

Eigenschappen van de Mercedes Gesloten Bestelwagen

De Gesloten Bestelwagen kan in drie verschillende hoogtes geleverd worden. Zeker als je grote spullen wilt vervoeren of spullen staand mee wilt nemen is een hoog dak erg makkelijk in het gebruik. Daarnaast is het model in drie verschillende carrosserielengten te koop. Kijk goed met welke lengte jij het beste uit de voeten kunt. Een Gesloten Bestelwagen kan een maximaal laadvermogen hebben van 17 m3 en is in verschillende uitvoeringen leverbaar.

Chassiscabine met of zonder laadbak

Wil je grote goederen vervoeren die best in de openlucht mogen liggen maar die je vooral eenvoudig wilt kunnen laden en lossen? Dan is een Chassiscabine met of zonder open laadbak een goede optie. Beide modellen zijn verkrijgbaar in drie carrosserielengten en de variant met laadbak heeft een laadvloer tot wel 9,2 m2. Wil je liever zelf een oplegger aan de cabine maken? Dan kies je het beste voor een losse Chassiscabine. Voor beide modellen geldt dat de cabine voorzien kan worden van een dubbele of enkele variant. Zit je er altijd alleen of met weinig personen in? Dan is een enkele cabine ook voldoende en kan de resterende ruimte als laadruimte ingedeeld worden.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/