Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Financieel

Beste beleggingsplatform: eToro en DEGIRO

Beleggen wordt steeds populairder onder zowel jonge mensen als de wat oudere mensen. Om goed te kunnen beleggen, heb je aardig wat kennis nodig. Alhoewel sommige beleggersplatforms het je best makkelijk kunnen maken, waardoor het ook voor de beginnende belegger erg leuk is om aan de slag te gaan met beleggen. DEGIRO en eToro zijn twee platforms die welbekend zijn en die ook vaak in het nieuws komen. In vergelijking met sommige andere platforms zijn deze platforms makkelijk te gebruiken en bieden ze ook een groot aantal mogelijkheden aan die goed passen bij zowel de ervaren beleggers als de echte beginnelingen.

eToro als beleggingsplatform

eToro is een platform dat makkelijk te gebruiken is. Het is ook een platform waar voor veel beleggers de voorkeur naar uit gaat omdat het zowel mobiel te gebruiken is als op de desktop te bekijken is. Je hebt bij eToro ook niet te maken met transactiekosten over de verhandelde effecten. Houd wel rekening met eventuele verborgen kosten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Het is ook altijd aan te raden dat je een eToro review goed doorleest om te bepalen of dit platform aansluit bij je wensen.

DEGIRO: een uitgebreid beleggingsplatform

DEGIRO komt misschien nog wat vaker op televisie. Het is niet voor niets, want via dit platform handel je met het oogpunt dat je voor een langere tijd belegd om eventuele winst te kunnen behalen. Je hebt hier te maken met extreem lage kosten en toegang tot de markten wereldwijd. Doordat het bedrijf wel gevestigd is op Nederlandse bodem, heb je te maken met een duidelijke Klantenservice en is het onder toezicht van een Europese Regulator. Ook DEGIRO behoort tot een Beste beleggingsplatform. Om te weten of dit ook voor jou het beste platform is, kun je het beste een DEGIRO review doorlezen.

Start nu ook met beleggen en houd er rekening mee dat je altijd je inleg kunt verliezen.

https://beter-beleggen.nl/