Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Bedrijven

Led Design Holland is een allround led-expert

In Breda zit een firma die gespecialiseerd is in led. Led Design Holland werkt voor de meest uiteenlopende bedrijven. U kunt er terecht voor tips en adviezen over verlichting in de showroom, winkel, fabriek en werkplaats. Over magazijn- en kantoorlampen weet dit bedrijf veel. Voorzitters van Verenigingen van Eigenaren kunnen zeker ook contact opnemen met Led Design Holland voor een samenwerking. Voordat we meer over Led Design Holland vertellen, een korte introductie wat betreft de ledlamp.

Een led is een compacte lamp die inmiddels al weer een aantal jaren te boek staat als dé standaard. Voor degenen die het nog niet weten: led is de afkorting light-emitting diode, letterlijk vertaald lichtgevende diode. Een diode is, zo lezen we op Wikipedia: “ (…) een elektrisch onderdeel dat de elektrische stroom zeer goed in één richting geleidt, maar praktisch niet in de andere.” In de meeste gevallen is een led ingebouwd in een doorzichtige behuizing van slechts enkele millimeters. Dat omhulsel doet tevens dienst als lens. De huidige trend dat vrijwel iedere ondernemer in led investeert, heeft te maken met de aantrekkelijke eigenschappen van deze lichtbron. Een led heeft een bijzonder lange levensduur, is schokbestendig en veilig. Ledlampen verbruiken weinig energie (ze worden nauwelijks warm) en ze zijn goed betaalbaar. Tevens belangrijk om te melden: ledlampen zijn er in allerlei modellen en maten. Denkt u aan hanglampen, wandarmaturen, staande leds, inbouw- en opbouwspots, panelen et cetera. Samenvattend is led hét milieuvriendelijke alternatief al het om verlichting gaat.

Led Design Holland richt zich op de zakelijke markt en biedt de klant het volgende:

  • één vast contactpersoon gedurende het hele traject;
  • 100% maatwerk wat betreft advies, inkoop en installatie;
  • alleen maar A-kwaliteit ledlampen voor scherpe prijzen;
  • een optimale besparing op de energienota;
  • innovatieve en duurzame oplossingen zoals smart leds, DALI lichtsturing en lichtmanagementsystemen.

Led verlichting specialist Led Design Holland is volledig op de hoogte van de eisen die in de verschillende branches aan verlichting worden gesteld. Voor veel klanten verzorgt Led Design Holland de aanvraag van de overheidssubsidie EAI (= Energie Investeringsaftrek).

https://www.leddesignholland.nl/