Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Woning en Tuin

Een compleet bouwpakket voor een douglas veranda

Bij Doe Het Zelf Veranda hebben ze een bouwpakket waar alle onderdelen en benodigdheden in zitten om zelf een houten veranda van douglas te bouwen. Een veranda in de tuin is ideaal als je gedurende het hele jaar buiten wilt zitten. Je kunt dankzij een veranda zelfs van de tuin genieten als het regent. Wie wil dat nou niet?

Met deze bouwpakketten kun je meteen aan de slag

Bij Doe Het Zelf Veranda verkopen ze bouwpakketten waar niet alleen douglas hout in zit, maar ook polycarbonaat daken en alle benodigde montagematerialen. Ook leveren ze een handige montagehandleiding met duidelijke instructies mee. Dankzij dit bouwpakket heb je in één keer alles in huis om direct aan de slag te gaan met je houten veranda van douglas en hoef je niet steeds naar de bouwmarkt te rijden om een onderdeel te kopen. Een ander voordeel is dat je niet zelf alle grote onderdelen hoeft te vervoeren. Veel mensen hebben hier immers geen geschikte auto of vrachtwagen voor. De bouwpakketten worden kosteloos bij je thuis bezorgd, of waar je de onderdelen dan ook nodig hebt.

Extra accessoires

Heb je interesse in een compleet bouwpakket om zelf een houten veranda of douglas overkapping te bouwen, maar zou je deze graag nog iets meer personaliseren? Dat is geen enkel probleem voor Doe Het Zelf Veranda! Zij bieden namelijk de mogelijkheid om extra onderdelen toe te voegen aan het pakket. Denk hierbij aan pergolazonwering of lichtstraten met veiligheidsglas. Zo weet je zeker dat je een veranda gaat bouwen die volledig aan jouw wensen voldoet.

Bestel een bouwpakket op maat

De vakmensen van deze webshop adviseren je graag over hun bouwpakketten, de houtsoort douglas en over alle mogelijkheden die ze bieden voor het bouwen van je eigen veranda. Ze hebben tevens een showroom waar je van harte welkom bent op afspraak. Daar kun je de veranda’s met eigen ogen bekijken, zodat je zeker weet dat je het juiste pakket koopt. Weet je al precies wat voor veranda je gaat bouwen? Bestel dan snel het bouwpakket bij hun webshop!