Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Bedrijven

Gemeenschappelijke elektrische projecten

Sommige huiseigenaren zijn een beetje nerveus over elektriciteit en zouden in plaats daarvan een elektricien bellen in plaats van een dergelijke taak zelfstandig uit te proberen. Om deze reden behoren professionele elektriciens tot de drukste in de bouwsector. Als algemene regel geldt dat dit een verstandige investering is, omdat het werk goed en waarschijnlijk sneller wordt gedaan door een gekwalificeerde elektricien dan u kunt. Het is echter essentieel om te weten hoeveel professionele hulp zal kosten voordat u er een inhuurt.

Installatie stopcontact

Voor een volledig nieuwe installatie van een stopcontact is het noodzakelijk om een ​​gat in de muur te maken om de metalen behuizing op te nemen. In de muren kan ook extra bedrading nodig zijn. Volgens HGTV kosten onderdelen en arbeid voor stopcontacten meestal tussen de 100 en 250 euro. Een huisbezoek door een elektricien kost doorgaans minder dan 100 euro plus een uurtarief. Een elektricien kan deze klus voor een gemiddelde prijs van minder dan 200 euro klaren. U kunt verkooppunten vinden met hoge kwaliteit maar redelijke prijzen in uw favoriete online elektrische winkel of hardware in de buurt. Faceplates zijn ook goedkoop geprijsd, dus het installeren van een stopcontact is niet zo duur als je denkt. Nieuwe bedrading moet door de muur om bij het stopcontact te komen, dus daar worden de meeste kosten gemaakt.

Waarom een ​​professional inhuren?

We raden ten zeerste aan om een ​​professional in te huren bij het uitvoeren van elektrische werkzaamheden, zelfs als sommige upgrades en vervangingen eenvoudig lijken. Aannemers van elektricien Nieuwegein zijn ervoor verantwoordelijk dat hun werk in orde is, zodat u en uw gezin worden beschermd tegen gevaren zoals elektrische branden en elektrocutie.

Een schakelaar installeren

Om een ​​nieuwe schakelaar te installeren in een muur die er nog geen heeft, moet er een opening worden gemaakt, moet een nieuwe kabel worden aangesloten op een stroombron, moet er een nieuwe muurdoos worden geïnstalleerd en moet het nieuwe apparaat worden aangesloten. Dit kan tot 30 minuten duren voordat professionele elektriciens dit uitvoeren. Het is wellicht mogelijk om geld te besparen door zoveel mogelijk werk te bundelen met de elektricien die u inhuurt. Op de lange termijn bespaart u geld door minder vaak een elektricien langs te laten komen om te klussen. Voor sommige kleinere projecten is echter mogelijk geen elektricien nodig, zoals het vervangen van afdekplaten op stopcontact afdekkingen. Begin niet zelf aan een project zonder een professional te raadplegen, schakel de stroom uit voordat u begint en gebruik een voltmeter om ervoor te zorgen dat er geen stroom vloeit.