Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Bedrijven

Een mooie Handerson boxspring aanschaffen

Boxsprings van Handerson

Handerson Boxsprings zijn luxe en comfortabel. De bedden kunnen eveneens helemaal naar eigen wens worden samengesteld. De boxsprings zijn in diverse formaten verkrijgbaar met een ruime keuze uit verschillende soorten matrassen, stoffen, pootjes, hoofdborden en designs. De pantera koudschuim matrassen zorgen ervoor dat zweet wordt geabsorbeerd en u droog en schoon slaapt. Deze matrassen van Handerson Pantera hebben een bepaalde structuur van cellen waardoor zij makkelijk vocht en lucht doorlaat. Koudschuim matrassen zijn zeer hygienisch omdat ook bacterieen geen kans krijgen om zich te vermenigvuldigen in het matras. Pantera matrassen zijn in diverse hardheden te krijgen van zacht tot medium tot hard. Hoe zwaarder iemand weegt hoe steviger het matras zou moeten zijn. Ook Pocketveringsmatrassen zijn ideaal voor extra stevigheid tijdens het slapen. De zones van pockets bieden extra ondersteuning aan de slaaphouding zodat u direct in de gewenste houding ligt. Daarbij zijn er ook nog Talalay Latex matrassen van Handerson te verkrijgen die extra veerkracht bieden en dus ook extra slaapcomfort.

Topmatrassen

Topmatrassen geven extra comfort bovenop de matrassen die op de boxen liggen. Topmatrassen van Pantera zijn in latex en koudschuim te kiezen. De prenium topmatrassen zijn van hoge kwaliteit. Latex matrassen zorgen voor een goede lichaamshoudig en daarbij ook voor een goede bloedsomloop waarbij slapende ledematen worden tegengegaan. Het koudschuim topmatras kan goed in combinatie met het koudschuim matras worden gekozen bij een Henderson boxspring voor een goede vochtregulatie.

Designs van Henderson boxsprings

De bedden ogen luxe en bieden een zeer fijn slaapcomfort. De boxsprings zijn in de maten 140 x 200 cm, 160 x 200 cm en 180 x 200 cm te krijgen. Dus voor elke kamer is er een goed formaat waardoor het bed ook passend is. Handerson heeft een speciale Comfortline, Premiumline en Supreme line in boxspring bedden in diverse designs, stofsoorten en kleuren.