Ondernemershuis Zuid-Oost
Electronica en Computers

Ook voor jouw wensen de juiste printer

Welke randapparatuur is nu echt onmisbaar bij je pc of laptop? Je computermuis en je toetsenbord zijn waarschijnlijk van de eerste dingen waar je aan denkt, maar een goede printer is minstens net zo onmisbaar voor veel mensen. Het is waarschijnlijk wel handig om van te voren even goed op papier te zetten wat je printer precies moet kunnen en wat je van je printer verwacht.

Voor het gebruik in een supermarkt, hoeft je printer natuurlijk niet zo super veel te kunnen maar is het wel heel belangrijk dat je barcode printen kan. Hiervoor is het natuurlijk ook belangrijk dat de kwaliteit van de printer voldoende hoog is zodat de barcodes goed af te lezen zijn met de daarvoor bestemde apparaten. Een hot foil printer is daarom altijd een goede keuze, omdat deze printers in staat zijn om de beste en meest heldere printresultaten te leveren. Ook gaan deze printers zeer lang mee, en daarom is deze printer om deze reden ook nog eens een zeer economische keuze. Ze gaan lang mee en zijn zuinig in het dagelijkse gebruik.

Bovendien kan een hot foil printer op een veelvoud aan materialen printen. Uiteraard is de printer ook zeer geschikt voor gewoon papier, maar ook materialen zoals leer en kunststof kan deze printer prima aan. Voordeel aan deze printer is ook dat de printresultaten zeer snel drogen en daarna heel wrijf- en veegbestending na een paar minuten droogtijd. Nadat de materialen goed zijn gedroogd, kunnen ze zelfs buiten worden gebruikt.

Maar misschien is printen op leer of andere materialen dan papier helemaal niet jouw wens. Het is altijd goed om van te voren goed te kijken naar wat belangrijk is voor jou en wat voldoet aan jouw wensen. Dat bespaart je ook weer in de kosten, want er is veel verschil in prijs tussen printers.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.kba-metronic.com/