Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Aanbiedingen

Vapen: een oplossing voor roken

Rook jij al een tijdje, maar wil je hier mee stoppen? Deze stap kan enorm moeilijk zijn om te nemen, doordat er in een sigaret verslavende stoffen zitten. Je lichaam kan deze stoffen niet zo maar missen, waardoor je afkickverschijnselen gaat krijgen. Om deze stap minder groot te maken, is een vape een alternatief. We vertellen je in deze blog meer over de vape. 

 

Wat is een vape?

Een vape is een elektrische sigaret. In principe doet het hetzelfde als een normale sigaret, maar er zijn ook verschillen. Zo heb je met een vape meerdere mogelijkheden om variatie aan te brengen in je rookervaring. Het belangrijkste onderdeel van je vape is het e-liquid: deze maakt het mogelijk om de smaak van je vape te veranderen, of andere dingen zoals het nicotinegehalte. Vapen doe je op dezelfde wijze als hoe je normaal gesproken een sigaret zou roken, dus je hoeft geen andere techniek aan te leren. Een ander belangrijk deel van de vape is de accu: deze zorgt er voor dat vapen in het algemeen mogelijk is. Door deze goed op te laden, is vapen altijd een mogelijkheid. 

 

Waarom een oplossing voor roken?

Zoals we net ook zeiden, is het mogelijk om het nicotinegehalte aan te passen in een vape. Hierdoor kun je gedoseerd stoppen met roken. Vapen kan dus gezien worden als een perfecte tussenstap tussen roken en stoppen. Door eerst over te schakelen op een vape, kun je stapsgewijs minder nicotine toevoegen aan het e-liquid. Hierdoor maak je voor jezelf de stap steeds kleiner, en zal je lichaam een stuk minder afkickverschijnselen vertonen. Je lichaam zal simpelweg de nicotine minder missen. 

 

Mr. Joy

Ben jij geïnteresseerd in de vape, of zou je hier graag meer informatie over ontvangen? Mr. Joy is een specialist op het gebied van deze elektronische sigaret. Hier vind je alle benodigdheden voor vapen, maar ook veel verdere informatie. Daarnaast is er de mogelijkheid om met specialisten in contact te komen, die jou graag verder helpen met nadere informatie over de vape. Neem direct een kijkje op hun website, zodat jij zo snel mogelijk kunt stoppen met roken!