Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Zakelijke dienstverlening

Duurzame en mooie verlichtingsoplossingen van Schréder

Schréder is wereldwijd dé leverancier van verlichtingsoplossingen. Nog steeds leren wij iedere dag nieuwe dingen bij en proberen wij ons te verbeteren. Zo zijn wij bijvoorbeeld begonnen met een samenwerking met Wecycle. Samen bundelen wij onze krachten door het proces van inzamelen, scheiden en recyclen van lampen en armaturen gemakkelijker te maken. Verlichting is belangrijk. Wij proberen dan ook licht tot zijn volle potentieel te gebruiken, om memorabele momenten te creëren voor mensen in de openbare ruimte. 

De lokale aanpak van Schréder

Hoewel Schréder ondertussen is uitgegroeid tot een bedrijf dat wereldwijd werkt, werken wij nog altijd zeer lokaal. Dit betekent dat wij in wel zeventig landen fysiek aanwezig zijn. Hebben wij een opdracht in een bepaalde stad, dan zetten wij teams ter plaatse in. Op die manier zijn wij bij elke stap van uw project aanwezig om de ontwikkeling van openbare ruimtes te ondersteunen. Deze aanwezigheid zorgt ervoor dat wij onze producten van hoge kwaliteit houden en écht goede systemen blijven ontwerpen. Wij zien namelijk elke dag het resultaat van onze werkzaamheden. Onze innovatieve verlichtingsoplossingen worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Of dat nu is voor de veiligheid van een stad of het behoud van natuur, wij pakken alles aan!

Innovatie

Innovatie is voor ons erg belangrijk. Wij blijven ons dus nog steeds altijd ontwikkelen en houden nauwgezet alle nieuwe technologische ontwikkelingen in de gaten. Op die manier kunnen wij veiligheid, duurzaamheid en welzijn blijven verbeteren. Wij hopen het bedrijf en de omliggende gemeenschappen steeds gezonder en beter te maken. Onze toewijding aan duurzaamheid is hierop gebaseerd. Wij letten bijvoorbeeld op de efficiëntie van onze energie en maken gebruik van duurzame verlichtingsopties. 

Slimme verlichting

Slimme verlichting staat binnen ons bedrijf centraal. Wanneer u kiest voor onze buitenverlichting, maken wij gebruik van reeds bestaande verbindingen op het elektriciteitsnet. Wij begeleiden bijvoorbeeld de overheid bij het opzetten van buitenverlichting, zodat de levenskwaliteit van bewoners wordt verbeterd. Wij bieden daarbij niet alleen ons eigen systeem aan, maar ook die van onze partners. Kijk voor nog veel meer informatie op onze website of neem direct contact met ons op.