Ondernemershuis Zuid-Oost
Woning en Tuin

Echt nuttig gereedschap

Het is weer aangenaam warm buiten, heerlijk he die zomer? Je krijgt er spontaan zin van in een feestje. Maar dan wil je natuurlijk wel dat je tuin er zo mooi mogelijk bij staat. Met een benzine grasmaaiers is dat echt een fluitje van een cent. Je gasten zullen over een keurig gemaaid veldje naar je feestje komen. Het besproeien van je planten is ook heel belangrijk in de zomer. Al valt er natuurlijk vaak genoeg nog behoorlijk wat regen in de Nederlandse zomer, soms blijft het wel droog en staan de plantjes overdag te schroeien. Geef planten daarom ook pas water wanneer de zon van de planten af is of als de zon er nog niet op staat. Dat is dus in de avond of in de vroege ochtend.

Soms wil je ook wel een feestje houden in de winter. Je gras zal dan minder een probleem zijn; dat groeit dan toch niet zo hard. Het is helaas wel zo dat het flink koud kan worden in de winter, maar vanwege ruimtegebrek en/of rokers wil j je gasten toch graag naar buiten hebben. Maar hoe zorg je ervoor dat je gasten het niet koud hebben?

Met gaskanonnen kun je heel eenvoudig kleinere ruimten en oppervlakten verwarmen. Een gaskanon is ook een goede optie voor bijvoorbeeld een garage of schuur. In de winter kan de temperatuur flink teruglopen en ook de spullen in de schuur of garage kunnen hier flink onder te lijden hebben. Een optie kan dan zijn het opzetten van een gaskanon zodat er geen onderdelen van bijvoorbeeld je brommer of je fiets gaan bevriezen.

Met een goed gaskanon kun je dus ook in hartje winter een leuk feestje geven of bijvoorbeeld een barbecue organiseren en niet staan te blauwbekken. Zo wordt het tijdens alle seizoenen leuk om een feestje te houden.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.fuxtec.nl