Ondernemershuis Zuid-Oost
Beauty en verzorging

Een jonge uitstraling bij de ogen

Last hebben van donkere kringen onder uw ogen is natuurlijk erg vervelend. U krijgt elke dag weer te horen dat u er zo vermoeid uit ziet of de vraag of u slecht geslapen heeft. Onschuldige vragen, maar na een tijdje wordt het toch wel vervelend. Het liefst zou u wat meer slapen of misschien een crème proberen tegen donkere kringen, maar die zijn duur en helpen vaak niet. Tijd om extra te slapen heeft u ook al niet en misschien wordt u wel een jaartje ouder, dus helpt dit toch niet. Alle mogelijkheden lijken niet te werken, dus wat kunt u er nou wel tegen doen? Gelukkig voor u hoeft u niet met uw donkere kringen onder ogen rond te blijven lopen, want het is tegenwoordig helemaal niet duur meer om een ooglidcorrectie te ondergaan.

Soms zie je jezelf in de spiegel maar voelt het alsof je niet naar jezelf aan het kijken bent, omdat je het gevoel hebt dat iets aan je uiterlijk niet klopt. Hetgeen dat niet klopt zijn in dit geval uw oogleden. Met een ontzettend kleine chirurgische ingreep kunt u hier voorgoed iets aan doen.

Een bovenooglidcorrectie doet natuurlijk niets aan die donkere kringen, maar dat is vaak ook niet het probleem. Wat u echt dwarszit, is dat uw oogleden beginnen te hangen. Deze ingreep is een van de meest voorkomende ingrepen op het gebied van cosmetische chirurgie en er zijn veel professionals beschikbaar die u voor een zeer aantrekkelijke prijs weer vol zelfvertrouwen door het leven kunnen laten lopen. Met een aanvullende verzekering is het soms zelfs mogelijk om de prijs van een bovenooglidcorrectie vergoed te krijgen.

Wilt u er nou ook jaren jonger uitzien zonder botox of een andere, zware ingreep? Overweeg dan zeker een bovenooglidcorrectie. Ga bijvoorbeeld eens op bezoek voor een gratis consult met een professional.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.faceland.nl