Ondernemershuis Zuid-Oost
Dienstverlening

incassobureau no cure no pay

Incassobureau No Cure No Pay

Als MKB ondernemer kun je in alle sectoren actief zijn.  Noem het maar op, de bouw, de gezondheidszorg, in de financiën,etc. Vaak is het bedrijf dan al jaren in familiebezit. Familiebedrijven worden deze ondernemingen dan genoemd.  Tientallen jaren oud zijn de meeste van deze bedrijven al. Door economische ontwikkelingen komen deze bedrijven soms in de problemen. Dit is de laatste jaren bijvoorbeeld gebeurd in de landbouwsector. Door Europese bepalingen kwam de groei in die bedrijven daarop tot stilstand. Het voortzetten van het bedrijf is daarop problematisch, er zijn geen opvolgers. Ook zijn er de laatste jaren veel MKB bedrijven in de problemen gekomen. Betalingen van hun rekeningen blijven daarna langer open staan. Waardoor steeds meer bedrijven hun kop niet meer boven water kunnen houden.  Incassobureau No Cure No Pay kan hiervoor vervolgens de oplossing zijn.

 Incassobureau No Cure No Pay op een rij;

Als de schuldenaardan niet betaalt kan dat diverse redenen hebben. Belangrijk is dat je daar daarop achter komt, bij voorkeur zo snel mogelijk. Soms kan het met de klant  dan opgelost worden. Verdere actie is vervolgens nodig als er geen oplossing bereikt kan worden. Doorgaans zal de MKB-er dan een incassokantoor wat speciaal toegespitst is op Incassobureau No Cure No Pay inschakelen.

Waarom?

Hij beschikt daarna sneller over zijn geld. Krediet is dan niet meer nodig of in ieder geval minder.

Een failliete debiteur kan dan niets meer betalen.  Degene die vervolgens als eerste actie onderneemt, wordt ook als eerste betaald.

De gerechtsdeurwaarder werkt daarop op basis van No Cure No Pay.  Indien er niets binnengehaald wordt dan ben je hen daarna ook niets verschuldigd.

Ook kleinere bedragen kunnen dan door Een incassokantoor geïncasseerd worden. Dossierkosten worden vervolgens bijna nooit meer in rekening gebracht.

Een procedure bij de rechter is daarop ook mogelijk als de debiteur  alsnog niet betaalt.  Zo kan er vervolgens alsnog betaling afgedwongen worden. Met het vonnis kan beslag gelegd worden.  Een dergelijke procedure is echter wel erg kostbaar tegenwoordig.

Is de schuldenaar vervolgens verhuisd.  Het incassokantoor kan de klant   vaak nog wel vinden dan. Bij een goed incassobureau wordt daarvoor vervolgens niets extra’s berekend.

Meestal kan Een incassopartij het bedrijf vervolgens ook helpen met debiteurenbeheer.  Een laatste aanmaning laten versturen noemen ze ook wel een pre incasso.  Een goed incassobureau doet dat dan gratis.

Online een opdracht aanbieden bij een Incassobureau No Cure No Pay

Wanneer de MKB ondernemer dan de keuze heeft gemaakt. Dat de factuur daarna geïncasseerd zal moeten worden. Dan zal hij de betreffende bon over moeten dragen aan het incassobureau. Bij een goed incassobureau kan dit dan ook online. Via de website voer je daarop diverse informatie in. Waarna de openstaande factuur daarna online kan worden ingediend. Wanneer het door het incassobureau daarna ontvangen wordt, gaat men er direct mee aan de slag. Er worden incassokosten op de hoofdsom gezet en deze moete de debiteur vervolgens betalen. De hoogte daarvan wordt dan bepaald door de wet. Als debiteur de factuur vervolgens betaalt. Dan vind de financiële afwikkeling zo snel mogelijk plaats. Wanneer de klant  vervolgens alsnog weigert te betalen. Dan kan de onderneming naar de rechter stappen. Dat kan dan duur uitpakken. Je moet je vervolgens goed afvragen of de kosten opwegen tegen de baten.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-no-cure-no-pay.html