Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Bedrijven

Inbraakpreventie met de Slotenmaker

Veel mensen zijn bang voor inbraak. Een huis is een veilige plek, een plek om je terug te trekken. Wanneer iemand daar binnendringt is dat vaak een traumatische ervaring voor de eigenaren van het huis. Het duurt dan ook een tijdje voordat het veilige gevoel terugkomt. Daarom is het goed om te kijken wat je kunt doen om inbraak te voorkomen. Als slotenmaker Duiven geven wij u graag het volgende advies.

Tips om inbraak te voorkomen

U kunt zelf al maatregelen nemen om inbraak te voorkomen. Het zit hem vaak in simpele dingen. Laat bijvoorbeeld nooit uw sleutels aan de binnenkant van de deur zitten. Een inbreker kan een raam inslaan en zo vanuit de binnenkant de deur makkelijk openen. Zorg ook dat u altijd uw ramen en deuren sluit, vergeet daarbij niet de kleinere ramen van bijvoorbeeld een toilet.

Bij een inbraak gaat het vaak om waardevolle spullen. Zet waardevolle spullen daarom zo veel mogelijk uit het zicht. Een inbreker wordt zo niet verleid. Zet ladders en kliko’s weg. Deze kunnen dienen als hulpmiddel bij het inbreken.

Het lijken relatief simpele dingen, maar het kan er wel voor zorgen dat uw huis minder aantrekkelijk wordt om binnen te dringen.

Inbraakpreventie

Zelf doen aan inbraakpreventie is al een mooi begin. Voor deskundig en professioneel advies kunt u bij ons terecht. Wij inspecteren dan uw woning en geven u passend advies over de maatregelen die u kunt nemen om inbraak te voorkomen.

Wij zijn aangesloten bij Politiekeurmerk Veilig Wonen. Uit onderzoek is gebleken dat de kans op inbraak met 90% wordt verminderd wanneer uw huis is beveiligd volgens deze norm. De inbreker ziet namelijk dat het huis beveiligd is door de goede sloten, goede verlichting en de PKVW-sticker.

Kortom, uw kunt de kansen op inbraak in uw woning aanzienlijk verkleinen. Wij geven u graag een passend advies voor inbraakpreventie voor uw woning.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.arnhemse-slotenmaker.nl