Ondernemershuis Zuid-Oost
Dienstverlening

Kosten Incassobureau

Afgelopen jaar werd ik geholpen door een incassobureau, bekijk nu Incasso Advocaten, dat is wat ik tegen kwam. Ik was opzoek omdat er een detaillist was die al een paar maanden achter liep met zijn betalingen aan mij. Ik bezit al sinds 5 jaar een zaak dat computerschermen verkoopt aan detaillisten. Deze detaillist bezit een media winkel. En ik lever sinds kort deze schermen aan hem. Normaal gesproken lever ik alleen een klein aantal goederen, maar deze persoon kocht gelijk een groot aantal schermen. Wil jij mijn ervaringen met de incassobureau Incasso Advocaten weten? Lees dan deze blog!

Incassobureau zoeken

Zoals eerder beschreven wilde ik dus een incassobureau inschakelen. Dit omdat een media ondernemer zijn rekeningen niet betaald. Ik heb meerdere malen zelf geprobeerd een regeling te treffen, maar hier kwamen we niet uit. De zoektocht naar een advocatenbureau was niet heel moeilijk maar vergde wel heel veel tijd. Ik wilde namelijk een advocatenbureau aan mijn zijde hebben om dit op te gaan lossen. Zodoende ging ik wat kijken op internet en kwam ik Incasso Advocaten tegen. Ik bekeek de website en was bijna direct overtuigd. Op de website stond het volgende: Kies voor Van Loon Incasso Advocaten die snel, effectief en zónder kosten voor u in actie komen. Voer op onze website eenvoudig alle gegevens in en upload de bijbehorende documenten. Zo makkelijk is het! Dit was de reden dat ik snel overtuigd was.

Naast die tekst sprak de werkwijze mij ook erg aan. Op de site stond namelijk: Wij zijn het incassobureau dat binnen 24 uur de eerste sommatiebrief verstuurt. We kunnen als advocatenkantoor sneller en effectiever uw dossier compleet maken en overal in het proces actie ondernemen! Door deze en de vorige reden was ik overtuigd!

Wil jij ook een incassobureau aan jouw zijde waarbij je ook direct een advocatenbureau aan je zijde hebt? Kijk dan eens op: incassoadvocaten.nl en vraag naar wat zij voor jou kunnen betekenen.

 

Bezoek de website voor meer informatie :