Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Dienstverlening

Kom goed voor de dag met een mooi naambordje voor uw woning

Een mooi naambordje is een visitekaartje voor uw woning. Om met een naambordje goed voor de dag te komen, kunt u uitstekend slagen op de website van De Naamborden Specialist. Hier vindt u maar liefst 1500 naamborden en huisnummers van diverse materialen zoals: aluminium, emaille, glas, kunststof, hout, leisteen, messing, natuursteen, et cetera. Hieronder worden verschillende materialen besproken.

Granieten naambordjes

Graniet is gesteente dat bestaat uit de mineralen: kwarts, veldspaat en mica. Het is ontstaan door het ondergronds stollen van magma. Dit gesteente heeft een krachtige uitstraling. De tekst wordt met een ets techniek in het bordje aangebracht. Daarbij is het ook mogelijk om naast een tekst ook een afbeelding op het bordje te laten etsen. Als u een granieten naambordje heeft besteld krijgt u eerst een voorbeeld toegestuurd. Als u dit voorbeeld heeft goedgekeurd wordt het bordje gemaakt.

Messing naambordjes

Wilt een naambordje met een chique uitstraling? Dan is messing een geschikt materiaal. Messing is een legering van koper en zink. De tekst van uw keuze wordt in het bordje gegraveerd en in de gewenste kleur gelakt. Ook kunt u kiezen uit diverse lettertypes. Een messing naamplaat wordt voorzien van een extra laklaag waardoor het bordje een langere levensduur krijgt.

Klassieke naambordjes

Zoekt u een nostalgisch naambordje? Dan zijn klassieke naambordjes een goede optie. U heeft de keuze uit bordjes met of zonder kader. Deze naambordjes worden gemaakt van hard staal en wordt uitgerust met een roestwerende zinkfosfateer laag en ingekleurd volgens duurzame poedercoating procedure. Met een speciale techniek wordt de tekst in het atelier met wit erop “geschilderd”. Bij deze klassieke naamborden kunt u kiezen uit 3 bordkleuren en diverse lettertypes.

Houten naambordjes

Als u een houten naambordje zoekt, zijn er bij De Naamborden Specialist verschillende soorten houten naambordjes te vinden zoals een naambordje van een schorsdeel of van een scheepsplank. De schilder kan een mooi naambordje met de gewenste tekst en kleur voor u maken. Houdt u van een Engelse stijl? Dan zijn houten naambordjes in cottage stijl heel geschikt.

https://www.denaambordenspecialist.nl/