Ondernemershuis Zuid-Oost
Bedrijven

Luxe van een eigen zwembad

Je tuintje ligt er netjes bij, de zon schijnt en het water in het zwembad in je eigen tuin ziet er extra aantrekkelijk uit. Alleen, onderhoud jij je zwembad wel goed in het laagseizoen? Om te voorkomen dat je eerst dagen bezig bent voordat je een duik kunt nemen, is het handig om een goede lamellen afdekking aan te schaffen om je zwembad mee af te dekken. Dit voorkomt een hoop potentiele narigheid.

Door een investering te doen in zwembad lamellen, investeer je ook in het onderhoud van je eigen zwembad en krijg je er bovendien een hoop voordelen bij. Met een goede afdekking wordt het water in je zwembad veel minder snel vies en blijft de kwaliteit van het water makkelijker op peil te houden en te waarborgen. Bovendien helpen zwembad lamellen ook om de temperatuur van het water goed op peil te houden. Dat bespaart je vanzelf ook weer energiekosten en ook een hoop moeite en misschien ook wel ergernis. Te warm water is natuurlijk niet lekker maar te koud water is natuurlijk ook helemaal niet ideaal om in te zwemmen en kan bovendien onderkoeling veroorzaken. Wanneer het water warm genoeg is, kun je ook zwemmen als het minder warm is buiten namelijk.

Een goede afdekking met lamellen zorgt er ook voor dat je geen ongenode gasten in je zwembad aantreft. En dan hebben we het nog niet eens over mensen, maar over dieren. Watervogels hebben vaak de neiging om zich in zwembaden te vestigen, zeker wanneer er verder op andere plekken niet zoveel water is. Dat staat natuurlijk wel schattig, maar eenden laten helaas ook ontlasting achter en kunnen de kwaliteit van je zwembadwater ernstig terugbrengen.

Zwembad lamellen werken bovendien volautomatisch. Dat wil zeggen dat je voor het gemak maar een enkele knop hoeft in te drukken om de lamellen te openen of juist weer over het zwembad te laten liggen.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.lamellenafdekkingen.nl/