Ondernemershuis Zuid-Oost
Dienstverlening

Advertentie proefschriften drukken

Enige tijd geleden kwam ik de advertentie ‘Klik hier voor proefschrift drukken’ tegen. En daar was ik direct in geïnteresseerd! Want toevallig zat ik een paar dagen daarvoor al op hun website, proefschriftenprinten.nl. Maar ben ik daar toen afgehaakt omdat ik een afspraak had. Echter zoek ik nog steeds een drukkerij voor mijn proefschrift. Graag leg ik hierin uit of dat ik uiteindelijk voor hen heb gekozen en hoe ik hen heb gevonden.

Proefschrift drukken

Ik klikte dus op het proefschrift drukken en ging toen inderdaad weer terug naar de website Proefschriftenprinten.nl. Daar had ik de vorige keer al enkele dingen gelezen over hun werkwijze. Onder andere dat ik vrijblijvend een offerte mag aanvragen. En dat ik dan binnen 24 uur terug gebeld zal worden. Vervolgens wordt er een bepaalt soort briefpapier gekozen. En een speciale voor de kafte. Daarbij zijn er natuurlijk allerlei verschillen in de kwaliteit ervan. Ook kan ik ervoor kiezen om door de designers van Proefschriftenprinten.nl een omslag te laten ontwerpen. Daar heb ik dan ook direct voor gekozen! Want bij de voorbeelden zagen die er fantastisch uit. Heel creatief en goed verbonden met het onderwerp waar het proefschrift over is geschreven. Omdat dit er dus allemaal hartstikke goed uit zag en de beoordelingen heel positief waren, heb ik er dan ook voor gekozen om door het mijn proefschrift te laten drukken.

Offerte

Dat heb ik gedaan door middel van een offerte aan te vragen. En aan het eind van de middag van diezelfde dag werd ik al opgebeld en hebben wij alles besproken en doorgenomen. Vervolgens zijn ze gestart met het proefschrift drukken.

Een paar werkdagen later waren ze al binnen. En ze zagen er fantastisch uit! Ook anderen vonden mijn proefschrift er heel mooi uit zien. Ik ben hier dan ook heel erg blij mee, zal dit altijd bij mij dragen en kan het iedereen van harte aanbevelen.

Bezoek de website voor meer informatie :