Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Dienstverlening

Hoe chronische pijnklachten uw leven kunnen beheersen

Als u kampt met chronische pijnklachten dan kan dit een enorme impact op uw leven hebben. Het kan u belemmeren bij het werk maar ook in uw vrije tijd. Zeker als de oorzaak van de chronische pijnklachten niet bekend is kan dit heel frustrerend zijn. U bent voor deze klachten waarschijnlijk onder behandeling bij uw huisarts of bij een specialist. Het kan zijn dat deze arts uiteindelijk geen mogelijkheden meer ziet om u verder te helpen. Dan is het een optie om hulp te zoeken bij een gespecialiseerde kliniek. Hier kunnen ze u gericht helpen om van de pijn af te komen of om er op een goede manier mee om te gaan.

Steeds meer mensen kampen met een burn-out

Naast chronische pijn is ook blijvende vermoeidheid een groeiend probleem. Steeds meer mensen kampen namelijk met een burn-out of zitten er tegenaan zonder dat ze het zelf door hebben. Dat kan het gevolg zijn van een te veeleisende baan, soms in combinatie met een druk gezin of sociaal leven. Daarnaast kunnen ook bepaalde aandoeningen zorgen voor vermoeidheid. Van chronisch pijn hebben kan een mens oververmoeid raken. Bij blijvende vermoeidheid is het belangrijk om aan de bel te trekken bij de huisarts of bij uw specialist. Ook hiervoor kunt u gerichte therapie volgen.

Kies voor een ervaren kliniek

Als u hulp wilt bij blijvende vermoeidheid of om van uw chronische pijnklachten af te komen is het belangrijk die hulp te zoeken bij een ervaren kliniek. Revalis heeft ruime ervaring met het ondersteunen van patiënten. Zij hebben vestigingen in zowel Breda als Den Bosch. U kunt hier terecht na een verwijzing door uw huisarts of medisch specialist. Ook de bedrijfsarts kan u doorverwijzen. Na een intakegesprek wordt een plan opgesteld om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Meer informatie over de mogelijkheden voor behandeling kunt u vinden op de website. Hier staan ook de contactgegevens.