Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Bedrijven

Laat uw documenten door professionele vertalers vertalen

Bent u opzoek naar het juiste bedrijf voor een goede beëdigde vertaling? Is uw onderneming bijvoorbeeld op internationale schaal werkzaam? Dan is het essentieel dat documenten professioneel vertaald worden. Dit beïnvloedt niet alleen de communicatie, maar ook uw reputatie. U wilt uiteraard ook professioneel overkomen. Met beëdigde vertaling is dit de manier. Wij vinden het namelijk belangrijk om alle teksten zo goed mogelijk te vertalen. Dit doen wij door met beëdigde vertalers te werken die nauwkeurig te werk gaan. Zo bent u ervan gegarandeerd een correct vertaald document te versturen. Dit is de manier om een goede relatie op te bouwen met uw partners uit het buitenland.

Wat zijn de voordelen van een beëdigde vertaling?

Officieel is een vertaler een vrij beroep, waardoor iedereen het mag uitoefenen. Echter zegt dit natuurlijk niets over de kwaliteit. Ook al is een persoon opgegroeid met de taal waarin u een vertaling nodig hebt, dit zegt nog niets over hoe goed deze persoon de grammatica beheerst. Laat staan complexere woorden die verbonden zijn aan een bepaalde markt. Om deze reden is het belangrijk om met beëdigde vertalers te werken. Een beëdigde vertaling houdt in dat de vertalers zijn ingeschreven bij een register. Hier hebben zij ieders een gelofte en eed afgelegd bij de rechtbank. Hierdoor wordt de kwaliteit gewaarborgd. Bovendien laten de vertalers van ons zich elk jaar bijscholen.

Wat houdt een beëdigde vertaling precies in?

Een beëdigde vertaling wordt dus uitgevoerd door beëdigde vertalers. Deze zijn ingeschreven bij het register en leggen een eed af. Vele gaan ook nog een stapje verder en laten zich jaarlijks bijscholen. De wereld staat immers niet stil, en de vertaal verandert mee. Met een beëdigde vertaling bent u gegarandeerd van een vertaling met hoge kwaliteit. Maar hierbij houdt het niet op. Deze vertalingen zijn namelijk rechtsgeldig. Hierdoor kunt u zelfs de vertaling van de meest belangrijke juridische documenten aan ons overlaten. Andere soorten documenten zijn web teksten, mails, brochures en handleidingen. Een beëdigde vertaling is bij ons in elke taalcombinatie mogelijk.