Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Dienstverlening

Professioneel funderingsherstel in Amsterdam en omstreken

Al sinds 1993 zijn ze bij Brouwer & Kok Constructeurs Bouwkunde in Badhoevedorp, nabij Amsterdam, actief in het maken van bouwkundige constructies. Het bedrijf kan dan ook een ware expert op dit gebied genoemd worden. Naast het realiseren van constructies voor nieuwbouwwoningen en utiliteitsbouw, houden ze zich ook bezig met de renovatie van bestaande woningen. Zo zijn de specialisten onder meer in te schakelen voor funderingsherstel in Amsterdam en omstreken. Ongeacht waar u hen voor inschakelt, dat u rekent op vakwerk is één ding dat zeker is!

Het herstellen van verzwakte fundering

Als de fundering van uw pand verzwakt is, ziet u dit vaak terug in het feit dat uw huis aan het verzakken is. Dit resulteert in een hoogteverschil tussen uw pand en de stoep, scheuren in de muren, scheve vloeren en vervormde kozijnen. Dit wilt u natuurlijk zo spoedig mogelijk laten oplossen; u wilt immers nog lang plezier beleven van uw pand. Als u behoefte heeft aan funderingsherstel voor uw pand in regio Amsterdam, staan de specialisten van Brouwer & Kok Constructeurs Bouwkunde uit Badhoevedorp maar al te graag voor u klaar. Zij realiseren het funderingsherstel aan uw pand in regio Amsterdam op zeer professionele en nauwkeurige wijze, waarbij ze altijd nauw contact met u onderhouden.

Maak direct een afspraak

Is het tijd om funderingsherstel aan uw pand in Amsterdam of omstreken te laten uitvoeren? Wacht dan niet langer en voorkom erger door Brouwer & Kok Constructeurs Bouwkunde in te schakelen. Om een afspraak te maken, maakt u simpelweg gebruik van de contactgegevens op de website. U kunt hier tevens gebruik van maken indien u enkel meer informatie wenst of vragen wilt stellen. De specialisten zijn u graag van dienst, of u nu een antwoord op uw vragen wilt of gebruik wilt maken van één van hun vele diensten!

https://www.brouwer-kok.nl/